2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Anaokul ve 1.Sınıf kayıt tablosuMEB

Geleneksel Çocuk Oyunları Takımımız

Adil Oyun Futbol Turnuvasında Finalist olan okulumuz takımı ödülünü aldı.

Bingöl Okuyor

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün #BingölOkuyor projesi "1 Kitap Oku-Yorum" okulumuz öğrencileri okudukları kitabı yorumladılar.

Semra Dağ Öğretmenimize ve 2-B Sınıfı öğrencilerine teşekkür ederiz.

"Kültürel Mirasımız "Sergimiz yoğun ilgi gördü.

Halkoyunları Ekibimiz İl 1.oldu.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Semra Dağ ve öğrencileri, karda eğlenmeye yeni bir renk kattılar...  Renklendirdikleri  karlar ile kule oluşturup kartopu ile devirmeye çalışan öğrencilerimiz çok eğlendiler...

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Semra Dağ, Mutlu Etmek İster misin? eTwinning projesini kurdu. Semra Dağ kurucusu olduğu projede ortakları ve öğrencileri ile sevdiklerimizi basit yollarla ve maddiyat gerektirmeden nasıl mutlu edebileceğimizi etkinliklerle gerçekleştiriyor..

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Pınar İNCE öğretmenimizin mentör olduğu Bingöl eTwinning Mesleki Gelişim Çalıştayı Kendini Keşfet / Discover yourself projesi oluşturdu. Proje Türkiye'den 9 Polonya'dan 1 ve Romanya'dan 1 ortak olmak üzere 11 ortaktan oluşuyor.

Ara

Küçük Adımlar Büyük İşler kurucusu Pınar İnce. Okulumuzdan Sercan Divarcı, Ayşegül Karakaya olmak üzere 10 Türkiye'den 1 Romanya'dan 11 öğretmen ile oluşturuldu.

Ara

Hikayeci Oyunlar kurucusu Pınar İNCE. Okulumuzdan Özlem YILMAZ, Fulya ÖZTÜRK, Hacer KARACA olmak üzere 10 Türk 1 Azerbaycandan olmak üzere 11 öğretmenden oluşuyor.

Ekm

İlk günümüzde bizleri ziyaret ederek moral veren İl Milli Eğitim Müdürümüz Rahmi Güney'e, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız Yusuf Tokuş ve Haluk Çakan'a, Şube Müdürümüz Muhiddin Kaya'ya teşekkür ederiz.

Haz

Bir üst öğrenim kademesine geçecek olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.