T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BİNGÖL / MERKEZ - Borsa İstanbul Sarayiçi İlkokulu

Mutlu Etmek İster misin? eTwinning Projemiz

Okulumuz öğretmenlerinden Semra Dağ, Mutlu Etmek İster misin? eTwinning projesini kurdu. Semra Dağ kurucusu olduğu projede ortakları ve öğrencileri ile sevdiklerimizi basit yollarla ve maddiyat gerektirmeden nasıl mutlu edebileceğimizi etkinliklerle gerçekleştiriyor..

Semra Dağ öğretmenimizin kurucusu olduğu Mutlu Etmek İster misin? eTwinning projemizdeki öğrenciler sevdiklerine tebrik kartları hazırladılar.

 

 

Semra Dağ öğretmenimizin kurucusu olduğu  Mutlu Etmek İster misin? eTwinning projemizdeki öğrenciler uzaklardaki arkadaşlarına mektuplar yolladılar. Öğrenciler proje etkinliklerini gerçekleştirirken iletişim ve sosyal yönden çok gelişiyorlar.

 

 

Semra Dağ öğretmenimizin kurucusu olduğu  Mutlu Etmek İster misin? eTwinning projemizdeki öğrenciler Özel Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne giderek özel öğrencilerle güzel etkinlikler yaptılar. Semra Dağ ve öğrencileri soğuk kış gününde sıcak çikolata ve sahlep ikram ederek özel öğrencilerin kalplerinin yanında içlerini de ısıttı.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.02.2022 - Güncelleme: 04.02.2022 13:09 - Görüntülenme: 229
  Beğen | 3  kişi beğendi